Mar 20, 2011

Keputusan penuh bola Liga FA Terengganu vs Perak Suku Akhir 2011(19.03.2011)

stadium memenuhi manusia malam ini.memang tak tidur la tengok bola malam ni antara TERENGGANU VS PERAK SUKU AKHIR LIGA FA.

TERENGGANU menang dengan agregat 5-4 menentang PERAK.

stadium gelap dalam setengah jam pada awal perlawanan akibat lampu padam.

maafkan kualiti gambar tidak jelas.kamera tertinggal di rumah.adushh..
lampu tidak kesemuanya menyala pada waktu ini.lagi la malap.

separuh masa pertama.Terengganu 1,Perak 0

Terengganu Menang ditempat sendri 3-1 selepas Perak menjaring 1 gol semasa separuh masa ke 2.

di stadium perak sebelum ini,Perak menang 3-2 dengan Terengganu.
mengembalikan maruahnya,Terengganu membalas 3-1 kepada Perak pada malam ini 19.03.2011.

pengadil memang berat sebelah.I tell you,betul tak tipu.10 minit terakhir aksi cemas pengadil menhentikan perlawanan akibat kepalanya terkena lontaran botol atau batu daripada penonton.tula lain kali jujur.jujur!!!

Terengganu mendapat gol pertama selepas 6 serangan dan Perak mendapat 3 free kick tak silap saya.
tengok Live dari Stadium Terengganu.



10 comments:

iz said...

bukan salah ibu yg melahirkan pengadil tu.

ZACK ENTRY said...

wow, jarang perempuan update pasal bola..bagus2x..:)

yuyu lar said...

iz:heheheehhe..tapi salahkan dia kalau berat sebelah..hahhaa

yuyu lar said...

ZE:hehehehe..minggu ni balik kampung..so tengok dengan famili..tu update pasal bola tuh...hehehehe

hujan tadi..memang padang licin..

Anonymous said...

yuyu.. perak dpt 3 free kick.. bukn penalty.. papepun tahniah.. hehe

yuyu lar said...

sorry..silap2...thanks utk perbetulkan kesilapan tuh...

::fatihahanapi:: said...

wow...p stadium..

yuyu lar said...

fTIHA:HEHEHE

Tok Esah said...

haha, yuyu duduk bawah bumbung!! dop kena hujan, napok dop tok duk kat scoreboard tuhh!!!

hahaha entry terbaru tok ada citer sal ni, g bace cepat!!!

yuyu lar said...

hahahha..yuyu duk bawah grand stand...tiket free tok...keh3...

okeh3..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...