Mar 28, 2011

MENJEJAKI LELAKI IDAMAN

Lepas balik dari Genting kota keriangan ,terus terpikir selama ni aku buka tutup mata siang malam,buat assignment malam malam la sangat,pergi balik sekolah,masuk matrik sia sia,join KKM sebab nak kaya dengan alaun,merantau ke banyak negeri (2 jer tapi lebih la dari SATU)...(dot dot dot maksudnya sambungan)

namun...(ada angin meniup selendangku)
namun...aku lupa tentang suatu perkara..
oh lelaki idaman!!!!


walau video ni sepenuhnya babak dalam movie Eiffel i'm in love..kau nak hayati susah melainkan lirik lagu tu ubah jadi subtitle atau kau alih sendiri bahasa kepada suara gaya telenovela,namun tetap dapat feeling nak cari lelaki idaman..cu buat..feeling kan?(kalau kau tak rasa pape maknanya kau kahwin dengan lelaki pilihan nenek kau!!!),,ngeh ngeh...

Mula mula aku jejak dan ikut dan skodeng mamat korea ni.

kau tengok.berkepit jer.tak mahu la aii.

 


kau tengok lagi.bukti bukti dia memang setia dengan awek dia.tangan tuh.tuh tangan dorang tuh!!
maka,beliau tidak langsung memandangku yang jauh lebih gelap dari buah hatinya.nak jadi kekasih gelap pun tak mampu you olls.maka,jangan berangan yuyu!!STOP IT!




TAK DAPAT YANG KOREA,DAPAT YANG NI PON BOLEH masuk list kot.kot kot..macam la dia nak kat kau.eleh.

okeh.dari baju nampak topi.

fuhhhhh!!!macho beb.*gigit jari

sayang..pandang la sini..I nak ambil gambar nih..


tudia...gila hansome.macho.tinggi.putih.maskulin.muda.remaja.taff.kulit mulus.hidung mancung.ada gaya.

CARIKAN LELAKI INI UNTUK SAYA!!!!SEBIJIK INI!!!

gataii nak mamposs kau!


emak: mak nak kau cari yang beriman.
 anak:okeh. disebabkan saya anak solehah maka...

CARIKAN LELAKI INI UNTUK SAYA!!!SEBIJIK INi!!!TAPI..BERIMAN..
sejuk perut mak mengandung.tak gitewww mak??ngeh ngeh ngeh



9 comments:

PeNgEmiS dUniA said...

hahaha . xleh blah . nak nsem2 je . hehe

yuyu lar said...

hahaha...sedap mata memandang..ahhahaha

Khairil Shahmi Shaidun said...

yang mana satu...idaman kalbu...(mcm gambar labu-labi)...

yuyu lar said...

hahahhaa...yg last sekali tuhhhhhhhhhh...kahkahkah

mOon chaNTeaK said...

kak yuyu gedik..=P

*cimOt* said...

ko follow ke mamat tu? giler arrr ko..

yuyu lar said...

moon:kak yuyu baik la..

yuyu lar said...

cimot:a'ah..hahahhaa

teNgkU jOeH said...

sian ko...

cm xhensem je kedue-due mamat tersebut..

hahahha....

sabo jela..jdoh x kemane

tp yg plik nyer...asal aku lg hensem ek pas komen ni..hahahahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...