Mar 29, 2011

Marshanda Bertudung

Buat peminat sinetron Indonesia,kalau dalam drama pelakon comel cantik Marshanda bertudung dan ramai yang ikut gaya tudung marshanda,sekarang dia memang memakai tudung dalam dan luar pengambaran/tv.berita gembira buat makcik makcik nak cari menantu.terus senyum lelaki sekalian.


penampilan Marshanda dahulu

tudia.sama macam dalam sinetron kan??sama kan?kan ?kan?
ngeh ngeh..


Marshanda bertudung disebabkan mendapat mimpi kiamat selama 5 hari berturut turut seperti filem Armageddon dan beliau sangat takut.Marshanda berhajat tetap memakai tudung didalam drama walau dipaksa buang dan dia tetap akan memakainya.ouh tacing.Alhamdulilah,mungkin ini hidayah dari-NYA.


Biodata Marshanda

nama penuh:Adriana Marshanda
nama panggilan:Marshanda
Tempat lahir:Jakarta
Tarikh Lahir:10 ogos 1989
adik beradik:sulong dalam 3 beradik
zodiak:leo
pendidikan:Elementary Islamic Tugaskus,SMA Labschool,Kebayoran Jakarta
penyanyi kegemaran:Christina Aguilera,Britner Spears,M2M
Pelakon kegemaran:Dude Herlino




11 comments:

pendekar laut said...

sesungguhnya,mnusia takkan bisa..

Anisa Hang Tuah said...

marshanda ni satu kelas dgn membe aku dari jakarta,tyas
hikss

yuyu lar said...

pndekar:takkan bisa apaan dong?

yuyu lar said...

nis:aku tahu kwn kau tu ..pernah bca entry kau dlu2..heheh..

mst cantik kan marshanda tu kan??skelas ngn artis pemes tuh...woahhh

cik lya said...

pakai tudung ke tak memang she still cute :)

hiro said...

sama umurrrrrrrrrrrrrrrrr...keh2

fyna said...

hehe..okla tue....dl ingat die mmg pakai tudung...klu skrg da trus pakai tudung,okla..nice..





jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

yuyu lar said...

cik lya:a'ah...minah indon ni mmg da cantek..

yuyu lar said...

hiro:jadi kita 3 ni sbaya la kan???wahhh!!!smbut bday skal x buleh ker??ngeh3

yuyu lar said...

hiro:jadi kita 3 ni sbaya la kan???wahhh!!!smbut bday skal x buleh ker??ngeh3

yuyu lar said...

fyna:a'ah mcm tula ...hehehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...