Mar 23, 2011

menunggu keputusan SPM

7 pagi hari kejadian


sejuknya...tidur dulu la.berdebar juga ni nak ambil result..shahida,aisyah,karina,dorang semua teror,aku plak?ermm..oh nak sms buah hati dulu lah.."gudluck syg.."teeeeeeeeeettttttt..


10pagi hari kejadian


pergi teman kawan buat medical cheakup .nak hilangkan debor ni.kau tahu ape.

trrrrrettttttttttt teeeeeeeetttttttt.oh mak telefon

"anak bertuah,kau kat mana..mak kat sekolah ni.orang pergi ambil result kau pergi berjimba.pergi sekolah cepat!!!"


2petang
teeeeeeeeeetttt.oh sms dari sidia.

"lambat lagi ke sayang tunggu kawan buat medical cheak up?@#$ kena balik.tumpang moto kawan.kawan nak balik,@#$ kena balik jugak la".

"tunggu la.kita jumpa kat sekolah.tahniah jadi best student!!".tiba tiba berangan best juga kalau cikgu suruh aku buat ucapan sebagai makwe best student kan?.


3petang



baju kurung dah penuh dengan peluh.keluar dari kereta terus cari guru kelas.tengok result.simpan dalam bag.pergi jumpa pakwe.kasi hadiah.lukisan aku lukis sendiri.bertukar tukar gambar.almaklom la tak jumpa banyak bulan.lagipun masa ni kalau mms gambar blurr.cehhh.



hari ini
teringat balik insiden banyak tahun lepas.cehhh @#$ konon.dah lama putus.blah la kau!ngeh ngeh.
karina di UUM,shahida dah nak jadi nurse,aisyah di UPM.

moral:
1.buat adik adik,tak payah la nak bercinta time sekolah.bila masuk matrik/U/sambung belajar mana mana,kejap je boleh berubah.kau cari lain,aku menangis sorang sorang.tak gitewww?

2.sudah lama aku tak cerita macam ni kan?rindu plak dengan  BUKAN BELOG LELAKI MACHO.

3.ingatan aku kuat tentang Spm berbanding subjek yang diambil semester lepas.

4.lepas ni,kalau tak dapat sambung belajar adik2 jangan frust,kadang kadang tuhan nak uji kita untuk dapat yang lebih baik.okeh!pikir positif.dah jadi motivator plak dah aku...ngeh ngeh...

5.GOODLUCK SEMUA YANG NAK  AMBIL RESULT SPM HARI NI!!!!

ps:gambar credit to google marry me marry.motip gambar?takde kena mengena.ngeh ngeh...

aku nak sambung tidur,babai!!!


9 comments:

Memo_Hazel said...

betol betol. perjalanan hidup maseh jaoh. hehee. :)

- koroe - said...

ni nak cite amek result ke nak cite benda lain ni ?


haha

yuyu lar said...

koroe:nak cite time aku nak ambik result spm dlu...phm ngak?

yuyu lar said...

memo:yup...sangat jauh lg...

iz said...

spm..teruk gak la result gua..x pandai mcm si yuyu ni..

yuyu lar said...

iz:gua pon x pandai la...lg x pandai...

iz said...

argh,x caye.apa buktinya?

Patu said...

wahh belog akak yuyuyu dah laen.
ingat sesat tadi

yuyu lar said...

patu:dah pinky2 gitewww..geli akak...ngeh ngeh..hahaha

iz:buktinya aku xdpt smbung blaja sampai obersea...ngeh ngeh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...