Mar 15, 2011

Makna Sebenar Cantik pada Dunia

cantik.cantik.cantik.ye cantik.
jom kita tengok cantik dari kaca mata setiap negara.perghhhh!!


Amerika

Kalau teringin nak kahwin matsaleh versi Amerika,Korang kena jadi Stok stok scarlett Johansson gitew.Rambut perlu  perang, Dada besar,  Bentu badan seperti jam pasir.


Scarlett Johansson,tengok sikit jam pasir you??ngehhhh.



British


Senang la korang kalau berversi English rose,boleh pikat Putera William dan kerabat diraja British.
 Engilsh rose digelar pada awek awek cun jelitawan istimewa british.Wajah seperti ‘angle’ maknanya Dagu tajam       dan Kulit pucat.



Brazil
Kenapa Pentingnya matahari di Brazil?sebabnya wanita cantik di Brazil mesti Kulit seperti dibakar matahari.kecoklatan gitew you olls.ermmm.tergigit bibir I bila tahu wanita cantik Brazil ni perlu ada Badan berlekuk dan Punggung mantap.tak perlu bermimpi la yek nak berlaki-kan Ronaldo jika body macam tiang pokok getah jer.kan?


Korea
Yang ni I perlu ada.wajib.sebab taknak Jang Geun Suk I carikan I madu.Kulit mulus seperti ‘porcelain’.mata pula bulat.yang penting ada lipatan di kelopak mata.dah ada dah sikit sikit part mata (mata panda termasuk juga kan dalam golongan bulat?)  tapi part porcelain tu lemah sikit oppa geuk suk oiii....

Jang Geuk Suk


jepun

 yang pasti Seperti Geisha,Kulit mulus seperti 'porcelain',Mata bermisteri.
Senyuman sipu2 malu.(boleh dibuat.ada peluang nak tackle yutaka takenauchi lepas ni..hehe).Ketawa tak nmpakkan gigi.Cute paling penting.ehem ehem.

memang misteri pun mata kau.keh keh keh


India
abe sah rukh khe nok hok  Rambut panjang dan lebat.lepas tu rawat dengan minyak kelapa dan pelbagai ramuan rempah.kau mampu main dengan minyak hari hari boleh la join group Aiswarya rai dan kajol.kelesss gitewww.

rambut tu kena lagi panjang mek weh.hehehe




Kenya

Kalau kau Tanya siapa weh gadis tercantik benua afrika???siapa?siapa??????
Jawapannya dari Kenya.perghhhhh!!!kalau dalam benua kucing,ibarat kucing parsi  lah.meletoppps you oollss.sebab apa cantik?kaki mereka panjang,rambut pendek dan kerinting.aset paling penting adalah kulit hitam berkilau.kau ada???kalau takde tak boleh jadi eksotik di pentas peragaan.I tell youuuu.




16 comments:

iz said...

cantik bg gua dr perspektif yg berbeza.

efa said...

erk2 like yg korea haha erk malaysianya tak da ka?kehkeh :)

AISHA INANI said...

cantik nih berbeza kann.
aku salu pikir tah mana cantik tah budak2 afrika nihh.
tp ada gak bf, suami..
ye lah different country different cara interpret.
sama jugak lain org lain cra dia pndg kecantikan...

yuyu lar said...

iz:hahahha...lu jawab utk msia okeh...cantik org msia mcm mane iz???jawab2..hahhaa

mia said...

kehkhekhekee..ayat yuyu kaww la yang..hehehe

yuyu lar said...

efa:malaysia.....ermmmm.....kena survey lagi nih...hahahha

yuyu lar said...

aisha:a'ah...cantik tu subjektif..setipa org menilai cantik dr pandangan berbeza..hehehehe...

yuyu lar said...

mia:hahhahaha...mane ade la yang...hehehe

iz said...

cantik la wa rasa kan,kalau kat mesia ni,yang duk kampung..pakai baju kurung,ikut mak ngaji kat surau..balik masak untuk abah dier,siap je masak,pastu berlari-lari di tepian sawah..cewah..pjg lak...

manggosteen said...

gadis melayu terbaik kot!

Tok Esah said...

wah terbaik lah dr yuyu lar!! hehe

nak suh baca entry ni!! penting!! ahhaks

KHAS: Buat Blogger Terengganu | Group Blogger Terengganu Untuk Anda!!!

yuyu lar said...

iz:kalau macam tu gua cantik la?sume tu ciri2 gua beb...hik hik hik *blushing

yuyu lar said...

mangosteen:memang gadis melayu cantik.saya sokong!!heheehe

yuyu lar said...

tok esah:okehhh bosh!hehe

kyo_9 said...

eh.. x tau plak orang Jpon sumer minat geisha ek? Mungkin citer lama kot sebab yg paling hot skang kt Jpon ialah group idol AKB48.. Cara pemakaian diorang langsung x cam geisha pon.. kui3

teNgkU jOeH said...

gadis melayu mmg cntik pon....
dorg je yg x perasan...

ko bkn gadis melayu kn????
hahhaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...