Mar 14, 2011

lirik lagu dan video SEDETIK LEBIH (anuar zain) -OST Merong Mahawangsa

celik mata tengok laptop tak off lagi.haiya.semalaman dia berjaga.online fesbuk.
I jumpa ni you ollsss..meletup..





video ni dapat kat Facebook pojiepooh .lepas tengok terus pergi mandi.rasa nak booking bilik nak karok terus..kah kah kah.
credit to:apai,ajim,jimmy.



 Sedetik Lebih - Anuar Zain
composer-Edry Abdul Halim



SEDETIK LEBIH
Setiap nafas yang dihembus
Setiap degupan jantung
Aku selalu memikirkanmu
Dalam sedar dibuai angan
Dalam tidur dan khayalan
Aku selalu memikirkanmu
Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang
Barulah terasa ku bernyawa
Kasihku…ku amat mencintai kamu
Kerana kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya
Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan
Ku bersyukur adanya kamu
Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia
Asal masih adanya kamu







Trailer Merong mahawangsa.
filem KRU buat mesti rasa nak tengok.berbanding filem pengarah lain.lebih berkualiti kan?





Anuar Zain-sedetik lebih.



4 comments:

Anisa Hang Tuah said...

aku cinta anuar zain.aku harap beliau akan mengahwini aku

yuyu lar said...

aku pun mencintainya...kuharap dia memilihku wahai nis....akan bermadu-kah kita???ngakkkk!!!!aku tak bisa.

btw,loveeeee you bang nuar...!!!keh keh keh

||| PöJìé PööH ||| said...

Tak sukalaaa disama2 dengan orang lain taulahs aya lebih comel cuma suara saya kurang sedap yer. Sekiannn!
Ehh kenapa youtube kamu terlebeh2? kan boleh setting width n length dia..

PojiePooh; Hanya Satu...

yuyu lar said...

alamak pojie...sorry...rase bsalah plak..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...