Mar 29, 2011

Random GiveAway Polo Wallet by DARKBATMAN


Bangun pagi tadi teruja kejap sebab ada kelas pukul 9.30.wahh tak sabar nak ke kelas ni.tak sabar rasa .dah nak terkeluar jantung ni hah.lepas siap pakai uniform,posing depan cermin,tiba tiba kawan jerit "kelas cancel".wahhh LAGI BERTAMBAH TERUJA I...hah gitewwwww...

tercerita lebih la pula kan..motip nya apa dong?

sebenarnya aku nak join RANDOM GIVEAWAY POLO WALLET By DARKBATMAN.ngeh ngeh ngeh..tengok gambar kat atas tu hah,wallet lelaki .tapi kalau dapat nak kasi kat ayah la.birthday ayah bulan 4.hehehe..

ni pertama kali aku join random giveaway.korang kalau nak join boleh ke blog DARKBATMAN.syarat syarat ada kat sana.

nak menambahkan lagi persaingan,aku nak tag saya syamimi,memo dan Iz...kehkehkeh..


6 comments:

Farhan Zulhusmi said...

god luck......keep it up...biasanya xselalu nie yg akan menjadikan ianya selalu....

cik pulau said...

gud luck..
nk join gak.. lala~

yuyu lar said...

farhan:join la sekali...hehe

yuyu lar said...

cikpulau:hehehe...thanks..join la sekali...seyes,join la..hehe

Memo_Hazel said...

tengs tag memo. kalau ada masa, memo buat, oke. :)

darkbatman said...

dtg blog yu.kehkehkeh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...