Mar 22, 2011

Fukuyama Masaharu Menyanyi secara live bagi bencana Gempa Bumi Jepun

aku berumur 12 tahun.ketika kawan kawan sibuk bermain masak masak.kawan kawan bekerja keras belajar bersungguh sungguh untuk 5A.pulun giteww depa.cehh.aku pula menanti detik jam 6 petang setiap hari sabtu dan ahad.paling syahdu hari ahad la sebab aku bersekolah dan  6 petang sangat penting untuk aku.untuk aku tengok drama Jepun Perfect love.masihkah kau ingat?pada tahun 2000 kot.


masihkah kau ingat (rasa nak menyanyi jek.lebih lebih la pulak kan...)hero ganteng, cute lagi hansome dan kacak Fukuyama masaharu?
tak ingat eh?

ala...yang jadi Taketo tu dah heroin nama Chigusa tu.
tak tengok eh?

Fukuyama Masaharu.


Fukuyama Masaharu-SAKURAZAKA


Fukuyama Masaharu -good night

pelakon dan penyanyi ini akhirnya kembali dengan episod baru dalam radio show nya
"All night Nippon saturday special Tamashii no radio".

beliau menyanyi 4 buah lagu seperti Asu e no March,Heart dan Asita no SHOW dengan menggunakan alunan gitar.

nak tahu lebih lanjut boleh ke tokyohive

ini mungkin salah satu cara Fukuyama Masaharu meluahkan rasa tentang bencana di negaranya.

ps:maap kalau orang jepun baca jika aku ada salah silap.tapi aku memang minat pun mamat ni.ingat lagi erh nama dia taketo dulu dulu.siap taruk nama chigusa kat pemadam masa sekolah rendah.


2 comments:

Anisa Hang Tuah said...

mamat jepun ni hensem
:D

mykhalis said...

semoga jepun kembali kepada keadaan asal

hottest entry di blog khalis :
orang yang tak mempunyai tangan,tetapi hebat

paku dan budu mat saleh cakap melayu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...