May 16, 2011

CIKGU

Aku tak tahu la dengan aku sekarang , Rasanya tidur tu sebahagian dari harian. Ni terkejo kejo nak sambung tidur. Lepas jenguk blog paiz tapit baru aku sedar dari lena bahawa hari ini hari guru. Sebelum lena tadi aku dah sedar tapi masih dalam lamunan.Wahh gitewww. Tadi takde feel lagi la nak cerita pasal hari guru walau satu persatu muka cikgu aku muncul.Rasa bersalah pula.


                                   
                                              Feel ni datang dengan lagu tahu. Ce dengar ce dengar...


                                
                                                           
                 Nak karok pun boleh.Remix lagi.Ada juga yang pasang kuat kuat lepas tu nanyi kang satgi.


Buat cikgu add math aku dulu , Cikgu Junainah yang pernah buat aku ke bilik guru minta maaf sampai menangis depan ramai cikgu , Semoga Bergembira di Hari Guru. Catat sejarah aku menangis sampai tak pergi rehat sebab dia. Tapi dapat juga masak nasi ayam dan makan sama sama dekat rumah dia lepas tu. Kamcingg gitewwww.




Cikgu Fizik tuisyen aku , Cikgu Mat yang sangat sempoi dan lawak. Selamat Hari Guru cikgu Mat yang hansome. Dengan harapan cikgu sekarang masih lagi menjadi Ketua check kertas Fizik budak SPM seluruh Malaysia.


Dan buat kakak dan sedang berkejar ke Stadium Negeri Terengganu sekarang ni, Semoga malam ni Terengganu menang.Kalau Terengganu menang ,  hari guru harini sangat bermakna buat kakak.



PS:Bila buat ucapan aku rasa macam nak raya je.Ok bai.Nak cari makanan.Lepas tu tidur.




18 comments:

мʋтɛ ƨтσяʏтɛℓℓɛя ♥ said...

best bila dapat guru yang sporting :)

Faiz Tapit said...

pahang menang! pahang menang!

Daniel Ihsan said...

terengganu menang....(ni cita pasal cikgu kan?)

Mari Menyumbangkan Sperma....

Anisa Hang Tuah said...

aku banyak kali gaduh dgn cikgu mase kat sekolah

kahkahkah.

kejamm

sarah mohamad said...

Selamat Hari Guru kepada semua guru2 di malaysia. jasa mu di kenang :)

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

kepada faiz tapit..maaflah pahang kalah..haha

err..ganu hebak!..

selamat hari guru! =D

EZAN IDMA said...

suke sgt lagu guru malaysia tu, kalo smbuth hr guru kat skolah, murid2 yg over nyanyi. ahaha

hamzah ian said...

ganu gi final. ahahhaa

HeziqaMushadadLee said...

cikgu tuu best ^^..
dah follow =))

Yuyu Musa said...

mute:hihihiii..betul2

Yuyu Musa said...

paiz:pahang kalah!pahang kalah!

Yuyu Musa said...

daniel:ganu menang!!!YEAH!

Yuyu Musa said...

nis:same la ngan aku...kah3

Yuyu Musa said...

sarah:hihihi...selamat hari guru..:)

Yuyu Musa said...

iqbal:tgk tu paiz...kalah tu kalah la..

Yuyu Musa said...

ezan...hahaha tp klo cg paksa nnyi aku gerakkan mulut je..ngehhhh

Yuyu Musa said...

mejah:sep kite pakat gi bukit jalil r boh..parokssss

Yuyu Musa said...

heziqa:hihihi.thanks dear..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...